Kako sam odlučila postati bloger


Trebalo mi je dugo vremena da se odlučim na pisanje bloga.  Iako u naslovu ovog bloga ponosno stoji riječ “cipele”, nemojte očekivati svakodnevne fotografije  mojih cipelica. Pokazat ću vam da su cipele moja univerzalna kategorija, metafora i mjerna jedinica. Prvenstveno za ljubav. 

 
Moja potreba da pišem i svaki put iznova stvaram male slagalice satkane od riječi i fotografija nastala je..hm…kada točno? Pretpostavljam od kada znam za sebe. Do puberteta redovno sam bilježila svoje osjećaje i poglede na svijet u stranice dnevnika koje i dan-danas ponosno čuvam u jednoj kutiji. Onda, sa dolaskom modernih vremena, odabrala sam tipkovnicu. Iako za mene ne postoji ništa ljepše nego miris stare knjige i novog časopisa, kako se uopće
oduprijeti pošasti modernog doba? Stoga, nakon što je moja Facebook ovisnost postala već simptomatična, a dugme “reblog” na Tumblru izgubilo na svojoj snazi, vrijeme da je sve svoje misli pretočim u jedan novi, virtualni dnevnik.
 
 
No, lagala bi kada bi rekla da je ovo moj početak. Moja ipak, pored mode, najveća inspiracija ostala je ljubav. Kome točno ta magična sila nije vječita inspiracija? O ljubavi, onim nesretnim, slobodnim, sretnim, preboljenim i budućim pisala sam kao suradnik jednog posebnog dijela Interneta. Riječ je o Wannabe Magazine-u.  Sasvim slučajno, i moje se ime našlo među stotinama ljudi koje svakoga dana svoje misli dijele sa širokom publikom. Kreirati stranice jednog magazina koji bez predrasuda povezuje ljude i njihova znanja, svakog me dana naučilo nečemu novome. 
 
Kaže naziv mog bloga “O cipelama i ljubavi”, a vi se pitate zašto baš cipele? S vremenom, kako se moj stil pisanja gradio uhvatila sam samu sebe kako često upotrebljavam metaforu cipela za neke obične i neobične događaje u životu. Bilo je cipela koje su obilježile moje uspone i padove, nova i stara radna mjesta, početke i krajeve.
 

Jer, svaki je korak važan. Počevši od onog prvog kada se ustanete iz kreveta i odlučite iskoristiti dan. Sve do onoga posljednjeg, kada vas ljubav pošalje u lagani san.
Bit će i ovaj virtualni prostor jedan veliki korak za mene. A kakve cipele nosim sada? To vam ipak, neću odati.

S ljubavlju, 
Andrea

 

Andrea

Između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu...

Možda ti se i svidi...

Empties #2

Top 5 Beauty Bloggers

Empties #1

O MENI

Andrea

Andrea

...Između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu "La vie est belle” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu neće pisati u trećem licu.

PRATITE ME

You can follow me on these social networks

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Facebook