Gdje je nestao bloger?


Dragi svi,

uistinu ne očekujem da se sjećate gdje smo stali onog ljeta prije skoro već četiri godine kada ste posljednji put čitali moju odu ljubavi. Vjerujte mi, teško mi je i samoj se sjetiti. Svo ovo vrijeme tražila sam odgovor na pitanje, točnije na dilemu, je li pametnije nastaviti tamo gdje smo stali, ili krenuti iz početka?
Čekajući da se odgovor nametne sam od sebe, dozvolila sam da između nas stane vrijeme. Iako već naslućujete da je odgovor „novi početak“, zadržat ćemo se mrvicu na tom vremenu koje je doslovno proletjelo. Baš kao što sam u međuvremenu promijenila svoj ljubavni status, prezime, pa čak i vanjski izgled, i ovo je virtualno mjesto dobilo svoj novi početak, novo ime i izgled.

Prije tri godine, na današnji blagdan, rekla sam svoje najsigurnije i naljepše „da“ za novi život i početak, pa u tom duhu, dopustite mi da na ovaj tekst primjenimo malo patetike i ponešto simbolike, i da konačno kažem virtualno „da“.

Nešto staro

U četiri godine mog izbivanja, svašta se promijenilo, no neke su stvari ostale iste. Bloger koji je nestao, još je uvijek nepopravljiva romantičarka kozmopolitskog srca. Još uvijek živim na istom mjestu, koje sam sve više zavoljela. Kao što primjećujete, i dalje sam lijena i nisam sklona ispunjavanju svojih obećanja. Za ovo sam vrijeme trebala već diplomirati, no naravno da još uvijek nisam. No, bliže sam nego ikad, bez brige. Nisam sigurna ni jesam li u potpunosti odrasla, no to će pokazati vrijeme koje je pred nama. Podjednako sam zadovoljna sobom kao i onda, još uvijek dok hodam stojim čvrsto na zemlji. Još uvijek nosim iste cipele koje me čine sretnom, ako znate na što mislim. Još uvijek cipele uspoređujem s ljubavi. Jer…onaj par koji sam pronašla tada, pokazao se kao moj savršen odabir.

Nešto novo

I moj blog je našao svoje savršene cipele, svoj novi par, ili novo ruho, kako god vam je draže. Hodat ćemo i dalje istim stazama, putem ljubavi, no promijenit ćemo smjer. Do sada smo išli smjerom traženja ljubavi, a sada, kad smo je pronašli, istraživat ćemo je u svim njezinim oblicima. Bit će ovdje ljubavi u svim bojama, oblicima i veličinama, baš kao i cipela. Pisala sam o zaljubljenosti, o strahovima, pitanjima, dvojbama… Bit će toga i sada, jer i dalje volim provirivati u tuđe živote. No, ono što do sada s vama nisam dijelila, ono je što nisam ni znala. Sjećate se kako su mi govorili da se ne zanosim previše jer „zaljubljenost brzo prođe“?  Nitko od njih nije mi rekao da ono što ostane nakon što prođe zaljubljenost bude još i bolje. Sada to znam, i sada ću to reći ja vama.

Nešto posuđeno

Priznala sam da sam lijena, barem za one velike stvari, za one „pusheve“ i „kickove“ koji mi često nedostaju da se pokrenem i da probudim uspavale ambicije. Priznala sam da još uvijek ne radim ono što volim, no u međuvremenu nisam gubila vrijeme. Nijedan mi dan nije prošao da nisam naučila nešto novo i zapravo jedva čekam da konačno otvorimo kutiju u kojoj sam sačuvala svoje misli, gdje se sakrilo moje oružje – moje riječi. Posudit ću sve lijepo što me okružuje, u želji da i ovo mjesto (p)ostane opuštajuća oaza lijepih riječi. Posudit ću  poneke misli veće od mojih, riječi, citate, posudit ću doživljaje mojih prijatelja i poznanika, posudit ću velike i male, tužne i sretne ljubavi i pisati o njima.

Nešto plavo

Plava, baš poput one od Tiffany-a, kutijica je uspomena koja čeka da s nje skinem mašnicu. Ne mogu vam odati baš sve što se u njoj nalazi, i bit ću pomalo drska , pa neka nešto plavo ostane iznenađenje za svaki sljedeći put… Znam da imate dozu znatiželje u sebi i baš će mi ona poslužiti kao dugoročna inspiracija.

Eh, da. Nisam vam dala odgovor na pitanje iz naslova. Saznat ćete ga ako me počnete pratiti na novom virtualnom putovanju. Vjerujte mi, svidjet će vam se kamo idemo.

S ljubavlju,

Andrea

Andrea

Između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu...

Možda ti se i svidi...

Empties #2

Top 5 Beauty Bloggers

Empties #1

O MENI

Andrea

Andrea

...Između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu "La vie est belle” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu neće pisati u trećem licu.

PRATITE ME

You can follow me on these social networks

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Facebook